Wie is 'Chan'?

Ik ben Chantal. Al meer dan 10 jaar ben ik gecertificeerd nagelstyliste en ben ik trotse eigenaar van mijn nagel- en waxsalon.

In de loop der jaren heb ik veel cursussen gevolgd om mijzelf te perfectioneren en op de hoogte te blijven van wat nieuw is in de nagelbranche.

Klanten ervaren mijn salon als laagdrempelig en een gezellige salon. Wat ik erg belangrijk vind, is dat klant op nummer 1 staat op het moment dat je binnenkomt. Zo is ook de naam ontstaan ‘One Moment’.

Ik hou van afwisseling en sta niet stil om nieuwe handelingen te leren. En niet alleen betreft nagels. In de salon kan je ook terecht voor waxen voor het gehele lichaam, waaronder ook de Brazillian Wax.

Mijn salon in Wageningen

Een greep uit mijn werk

Al meer dan 10 jaar ben ik trotse ondernemer in Wageningen. Ik werk samen met andere ‘beauty ondernemers’ om te sparren over de nieuwste ontwikkelingen in de branche. Zo ook met Renendie van Gewoon Mooi. Heb je net een nagel- of ontharingsbehandeling bij mij gehad? Rijd dan 5 minuutjes verder naar de salon van Gewoon Mooi. Bij haar kun je terecht voor diverse gezichtsbehandelingen, maar bijvoorbeeld ook voor powder brows en peeling.