Gladde en zijdezachte huid

Bikinilijn waxen in Wageningen

Wil je jouw bikinilijn laten waxen? Zeg vaarwel tegen ongewenste haartjes met de waxbehandeling.

Je kunt ervoor kiezen om alleen de bikinilijn te waxen of zelfs voor een volledige Brazilian Wax.

Wat is waxen?

Waxen is het aanbrengen van warme was op de huid, daarna wordt de was samen verwijderd met de haartjes. Deze behandeling zorgt voor een gladde en haarvrije bikinilijn die wekenlang kan aanhouden. 

Hoe gaat zo’n behandeling van ontharen in zijn werk? 
  • Voorbereiding: reinigen van de huid.
  • Verwarmen van de wax: de wax wordt op de juiste temperatuur gebracht.
  • Aanbrengen van de wax: op het gewenste gebied.
  • Aandrukken van een waxstrip: om de wax aan de haren te hechten.
  • Snel verwijderen van de strip: tegen de haargroeirichting in.
  • Herhalen indien nodig: voor eventuele overgebleven haartjes.
  • Reinigen van de huid: verwijderen van wasresten.
  • Verzorgen van de huid: Met een hydraterende crème of lotion.

Bikinilijn ontharing met topmerken

Ik werk met de meest vertrouwde waxmerken: Lycon Waxing en Depileve. Omdat de bikinilijn een gevoelige huid kan zijn om te waxen, kies ik per behandeling een passend merk. Tijdens onze afspraak leg ik je graag hier meer over uit.

Lycon waxing logo - Waxen in Wageningen
Depileve logo - Waxen in Wageningen

Bikinilijn waxen en/of andere lichaamsdelen?

Zoals eerder benoemd kun je in mijn salon uit verschillende behandelingen kiezen. Via mijn website kun je zelf eenvoudig een afspraak inplannen. Heb je nog niet eerder een waxbehandeling gehad? Tijdens het ontharen zal ik je gerust stellen en meenemen in het proces.

Gecertificeerd in waxen

Al meer dan 10 jaar ben ik gecertificeerd en ben ik trotse eigenaar van mijn nagel– en waxsalon in Wageningen (in Gelderland). In de loop der jaren heb ik veel cursussen gevolgd om mijzelf te perfectioneren in zo pijnloos mogelijk ontharen en op de hoogte te blijven van wat nieuw is in de waxbranche. 

Laagdrempelige en gezellige salon 

Klanten ervaren mijn salon als laagdrempelig en een gezellige salon. Wat ik erg belangrijk vind, is dat klant op nummer 1 staat op het moment dat je binnenkomt. Zo is ook de naam ontstaan ‘One Moment’.

Neem contact met mij of maak zelf online een afspraak.