Gladde en zijdezachte huid

Waxen in de buurt van Veenendaal: Wageningen

Wil je waxen? Zeg vaarwel tegen ongewenste haartjes met één van de volgende waxbehandelingen in mijn salon in Wageningen, op zo’n 20 minuutjes rijden van Veenendaal:

 • Armen
 • Oksels
 • Onderbenen of bovenbenen
 • Rug
 • Gehele benen
 • Bikinilijn
 • Full Brazilian Wax
 • Boyzillian Wax
 • Bovenlip of kin
 • Bovenlip en kin
 • Kaak en wangen
 • Kaak, wangen, bovenlip, kin
 
Het werkt door het aanbrengen van warme was op de huid, daarna wordt de was samen verwijderd met de haartjes. 

Hoe gaat zo’n behandeling van ontharen in zijn werk? 

 • Voorbereiding: reinigen van de huid.
 • Verwarmen van de wax: de wax wordt op de juiste temperatuur gebracht.
 • Aanbrengen van de wax: op het gewenste gebied.
 • Aandrukken van een waxstrip: om de wax aan de haren te hechten.
 • Snel verwijderen van de strip: tegen de haargroeirichting in.
 • Herhalen indien nodig: Voor eventuele overgebleven haartjes.
 • Reinigen van de huid: verwijderen van wasresten.
 • Verzorgen van de huid: Met een hydraterende crème of lotion.

Ontharing met topmerken

Ik werk met de meest vertrouwde waxmerken: Lycon Waxing en Depileve. Afhankelijk van welk lichaamsdeel je wilt laten waxen, kies ik het merk dat ik tijdens de behandeling zal gebruiken. Tijdens onze afspraak leg ik je graag hier meer over uit.

Lycon waxing logo - Waxen in Wageningen
Depileve logo - Waxen in Wageningen

Kies de gewenste behandeling voor waxen in de buurt van Veenendaal

Zoals eerder benoemd kun je in mijn salon uit verschillende behandelingen kiezen. Via mijn website kun je zelf eenvoudig een afspraak inplannen. Heb je nog niet eerder een waxbehandeling gehad? Tijdens het ontharen zal ik je gerust stellen en meenemen in het proces.

Gecertificeerd in waxen

Al meer dan 10 jaar ben ik gecertificeerd en ben ik trotse eigenaar van mijn nagel– en waxsalon in Wageningen, in de buurt van Veenendaal. In de loop der jaren heb ik veel cursussen gevolgd om mijzelf te perfectioneren in zo pijnloos mogelijk ontharen en op de hoogte te blijven van wat nieuw is in de waxbranche. 

Laagdrempelige en gezellige salon in de buurt van Veenendaal

Klanten ervaren mijn salon als laagdrempelig en een gezellige salon. Wat ik erg belangrijk vind, is dat klant op nummer 1 staat op het moment dat je binnenkomt. Zo is ook de naam ontstaan ‘One Moment’.

Neem contact met mij of maak zelf online een afspraak.